Profhilo

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en hyaluronbaseret bioremodellerende gel udviklet ved termal krydsbinding, som øger stabiliteten ift. nedbrydning og giver en langvarig frigivelse af hyaluronsyre i huden. Profhilo indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Profhilo Produceres af IBSA Nordic, et privatejet medicinalvirksomhed med hovedsæde i Lugano, Schweitz.

Hvordan fungerer Profhilo?

Profhilo er et anti-aging hyaluronprodukt til behandling af slap hud. Den langsom nedbrydelige gel stimulerer dannelse af 4 forkellige typer kollagen og elastin i huden. Denne stimulation har en betydelig vævsforbedrende effekt og giver huden et mere ungdommeligt udseende. Behandlingsområder involverer ansigt, hals, decolleté og hænder

Hvor længe holder Profhilo ?

Der anbefales 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Herefter et årligt boost.

Hvordan udføres behandling med Profhilo ?

Profhilo indeholder 1 sprøjte med 2ml hyaluronsyre gel og en nål i størrelsen 29G som bruges til injektion under huden. Èn sprøjte med 2ml indeholder i alt 64mg hyaluronsyre.Det mest anvendte sted for behandling med Profhilo er i ansigtet. Profhilo injiceres i huden hva. BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) en 5 punkts-injektionsteknik som maksimerer fordelingsvolumen af profhilo i ansigtet. Behandlingen er fuldført efter blot 10 små stik i ansigtet.