Om Rejuvenate

Rejuvenate er en speciallægeklinik, der tilbyder kosmetiske behandlinger med botox og filler i ansigtsregionen. Alle konsultationer samt behandlinger foretages af speciallægen, så du får en sikker, kompetent og tryg behandling hver gang.
Rejuvenate tilbyder kosmetiske behandlinger til mænd og kvinder fra 18 år i en priskategori, hvor alle, som ønsker en ikke-kirurgisk og æstetisk udbedring af ansigt, kan være med.

Behandlingerne foregår hos Lægerne På Strøget i Indre København. 

Rejuvenate er et registreret behandlingssted hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Ligeledes er Gazelle Doroudian, certificeret og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til udførelse af kosmetisk behandling med botox og filler.

Bemærk venligst, at det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen, at der skal være foretaget en forundersøgelse minimum 48 timer før en evt. behandling. Du bedes downloade og læse “patientinformation og samtykkeerklæring” som du finder nederst på siden, før du møder til en planlagt forundersøgelse.

Har du én gang været til forundersøgelse hos Rejuvenate, kan du fremadrettet komme til behandling uden yderligere forundersøgelser.

En forundersøgelse er altid uforpligtende og gratis.

Botox og filler behandling udføres altid af Gazelle

Gazelle Doroudian

Speciallæge i almen medicin, praktiserende læge i indre København, klinikansvarlig læge, ejer og stifter af Rejuvenate. Med mere end 12 års erfaring som læge, kan du forvente en tryg og kompetent behandling hos Gazelle, hvor målet er at give dig et naturligt behandlingsresultat. Er det første gang, du skal lave en filler behandling hos Rejuvenate, vil du møde Gazelle til en konsultation.

Hans Henrik Steenfos

Speciallæge i plastikkirurgi og botox ansvarlig læge hos Rejuvenate.

Er det første gang du skal lave en botox behandling hos Rejuvenate, vil du møde Gazelle og Henrik til en konsultation.