Ejal40

Hvad er Ejal40?

Ejal40 er en bio-revitaliserende gel, der består af den nyeste generation af elektrokemisk stabiliseret hyaluronsyre.
Ejal40 er ejet af den italienske virksomhed Medixa, der producerer injektionsmidler til kosmetisk anvendelse.
Et “MADE IN ITALY” produkt som allerede har været på det italienske marked i mere end 5 år.

Hvordan fungerer Ejal40?

Ejal40 har en unik sammensætning af hyaluronsyre der hjælper med at holde huden ung og sund, ved at tilføre fugt og næring til de celler som genopbygger huden. Det kaldes for bio-stimulation. Ejal40 er med til at genopbygge hud som er beskadiget af aldring og solekspondering. Ejal40 forbedrer hudens elasticitet og hudtone, reducerer overfladiske rynker, giver fugt og har en optrammende effekt. Ejal40 hører under kategorien af produkter der populært kaldes for, “skin boosters.” Godkendte behandlingsområder involverer ansigt, hals, decolleté og hænder.

Hvor længe holder Ejal40?

For at få den bedste og mest langvarige effekt af Ejal40, anbefaler man 2-3 kure med 3-4 ugers mellemrum. Herefter booster man med en enkelt behandling hver 3-4 måned for at vedligeholde effekten.

Hvordan udføres behandling med Ejal40?

Ejal40 indeholder én sprøjte med 2ml hyaluronsyre, samt 2 nåle i størrelsen 30G som bruges til injektion i underhuden. Èn sprøjte med 2ml svt. i alt 40mg hyaluronsyre.
Det mest anvendte sted for behandling med Ejal40 er i ansigtet.
Ejal40 injiceres under huden vha. en 4-punkts-teknik (4PBR) i hver ansigtshalvdel. De 2ml i sprøjten fordeles sådan, at der sprøjtes 0,25ml I hvert enkelt af de 4 punkter i hver ansigtshalvdel. Behandlingen er fuldført efter blot 8 små stik i ansigtet.